Cautare

4932 de rezultate pentru "ion iliescu" (2.90 secunde)
Iliescu: ... Coabitam" La numai o zi dupa ce declarase, pentru gandul, ca Victor Ponta nu trebuie sa-si asume guvernarea in acest moment, presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, si-schimbat pozitia sustinand ca preluarea puterii de catre USL este o solutie buna.
Iliescu: Basescu se agita inutil, vrea sa il ia lumea in seama Referindu-se la Schengen Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat sambata, referindu-se la subiectul Schengen, ca presedintele Traian Basescu se "agita inutil" in incercarea de a fi bagat in seama.
Iliescu, NEMULTUMIT: ... USL reprezinta "alianta muncii cu capitalul" Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, crede ca partidul sau și-a cam pierdut vitalitatea, si a si spus-o, de fata cu actualul sef al PSD, Victor Ponta.
DeCeNews - Iliescu:
Reactia lui Iliescu la scandalul din USL: Ma surprind incordarea si lipsa de comunicare dintre ei Preocupat, in ultimul timp, cu redactarea propriei carti, Ion Iliescu a fost suprins sa constate ca, de doua saptamani, cei doi "carlani naravasi" din fruntea USL nu se mai inteleg.
Regret ca nu l-am dat jos pe Ion Iliescu in 1991 Fostul lider al ortacilor din Valea Jiului, Miron Cozma, a declarat, intr-un interviu pentru Libertatea, ca regreta ca nu l-a dat jos pe Ion Iliescu, cu ocazia mineriadei din 1991.
Presedintele Basescu a fost intampinat de fostul presedinte Ion Iliescu, insotit de vechii si noii consilieri de stat. ... Mostenirea lui Iliescu Predarea-primirea mandatului prezidential s-a facut in absenta presei.
In primul rand, pe principiul "moare, dar nu se preda”, Ion Iliescu nu numai ca refuza sa intre cuminte in istorie, dar se straduie din rasputeri sa intarate tot ce poate in ghiveciul social-democratiei proaspat scapate de sub controlul sau.
Dincolo de discutiile pe tema alegerilor pentru Parlamentul European, care au loc pe data de 25 noiembrie, intrunirea a scos in evidenta si faptul ca Ion Iliescu, presedintele de onoare al PSD nici nu iarta, nici nu trece cu vederea anumite "iesiri in decor" ale lui Mircea Geoana, presedintele PSD sau ale acolitilor acestuia.
Ion Iliescu, presedintele de onoare al PSD, a tinut vineri, la Consiliul National al partidului, un discurs, deseori si indelung intrerupt de aplauze, in care a facut apel la ratiune si a propus o noua deschidere spre valoarile de stanga prin promovorea acelor pesedisti care cred in ele.
Octavian Andronic publica pe AmosNews articolul 'Brandul "Iliescu"', pe care il puteti citi in continuare. ... Dar daca este sa vorbim despre adevaratul castigator al acestor alegeri, el este Ion Iliescu. ... Tot Iliescu a fost liantul intelegerii prin care Mitrea si Mazare au renuntat in favoarea lui Ponta.
Iliescu: ... Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat, joi, la intalnirea cu membrii PSD Bucuresti, ca in partid exista "franari" care "pun talpi" celor capabili si credibili, pentru a-si mentine interesele si "gasca de subordonati".
Aceasta este reforma pe care Ion Iliescu o propune in PSD. ... Intr-un interviu acordat ieri unei agentii de presa, Iliescu isi varsa din nou oful impotriva “ciocoismului“ care a pus stapanire pe PSD.
Dupa ce a testat terenul pe la filialele din tara, senatorul de Dolj Mircea Geoana si-a depus ieri candidatura pentru functia de presedinte al PSD, infruntindu-l pe Ion Iliescu la alegerile care vor avea loc azi in Capitala, in cadrul Congresului National al partidului.
Ion Iliescu: ... Gabriela Antoniu) La 25 de ani de la Revolutia din decembrie '89, fostul presedinte al Romaniei, Ion Iliescu, spune ca schimbarea radicala de sistem cere timp, punctul final al Revolutiei fiind, in opinia sa, integrarea Romaniei in NATO si in UE.
Corina Dragotescu a relatat sambata in emisiunea "3X3" de la Realitatea TV cum a primit un telefon din partea lui Ion Iliescu in care acesta a facut-o "ticaloasa".
Ideea unui Parlament unicameral este "o obsesie personala" a lui Traian Basescu, "suspecta si periculoasa pentru democratia romaneasca", a declarat Ion Iliescu, dupa ce Basescu a anuntat intentia de a organiza un referendum pe aceasta tema, in ziua alegerilor prezidentiale.
Ion Iliescu, presedintele de onoare al PSD, a criticat lansarea primarului Capitalei Sorin Oprescu in cursa electorala pentru presedintia Romaniei. ... Ion Iliescu considera inadmisibil faptul ca Sorin Oprescu, in discursul de lansare, nu a facut nici o referire la mandatul dezastruos al lui Traian Basescu.
Presedintele de onoare al Partidului Social Democrat, Ion Iliescu, este de parere ca dialogul politic dintre PSD si PNL, constructiv, permanent, ar putea pune bazele unei platforme comune de guvernare, in perspectiva, dupa viitoarele alegeri.
"1 Decembrie, cea mai indicata sa fie considerata ziua noastra nationala" Fostul presedinte al Romaniei Ion Iliescu a declarat pentru Jurnalul National ca 1 Decembrie este cea mai potrivita data pentru a sarbatori ziua nationala a Romaniei si nu crede ca este nevoie de un alt criteriu sau alt moment al istoriei nationale pentru a marca aceasta zi.
google-analytics.com